Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Over ons


Hallo allemaal,

Ik ben Nadia Boutkabout (45 jaar), eigenaresse van Lasertherapy. Na een opleiding, de benodigde diploma’s en voldoende werkervaring opgedaan te hebben in andere salons was het in 2007 tijd om mijn eigen salon op te richten.

Doordat ik een stapje verder wilde en mijn klanten meer aanbieden dan de gemiddelde salon heb ik mijn zaak inmiddels uitgebouwd tot een instituut waar je bijna alles kunt vinden, wat betreft beauty. Je kunt bij ons o.a. terecht voor laserontharing, figuurcorrectie, stoppen met roken, verwijderen van pigmentvlekken en tatoeages, maar ook voor ontspanning middels diverse massages. Wij hebben een ruim en divers aanbod! Onze zaak is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Ik ben altijd een heel ambitieus persoon geweest en zodoende was het weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Omdat ik zeer gepassioneerd ben over Beauty besloot ik om ook les te geven als docent. Dit doe ik inmiddels al 3 jaar met veel plezier! Ik ben zeer blij dat ik mijn ervaringen en kennis op deze manier mag doorgeven aan mensen die net als mij een uitdaging willen aangaan.

Met 17 jaar ervaring, de nodige certificaten, constante bijscholing en 2,5 jaar als docent beschik ik over de nodige kennis, en zorg ik ervoor dat zowel mijn personeel als mijn salon voldoen aan de hoogste normen.

Daarom bent u voor al uw behandelingen bij Lasertherapy op het juiste adres. Wij zorgen voor u, van kop tot teen!

Certificaten

laser laser

Laser expert (ontharing en huidverbetering)

laser laser

Huid therapeut

laser laser

Permanente make-up expert ook scalp pigmentatie

laser laser

Elektrisch ontharen

laser laser

Docent in de beauty branche

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen en krijg 25% korting op Q-parking en Breidelparking Gelegen in hartje Antwerpen en krijg 25% korting op Q-parking en Breidelparking

Gelegen in hartje Antwerpen en krijg 25% korting op Q-parking en Breidelparking

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo