Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Stoppen met roken?


Lasertherapy

M.b.v. de diodelaser stop Jij ook met roken

Bij deze behandelingen maken we gebruik van een diodelaser: een lasertechniek die volkomen pijnloos is en een aangename behandeling garandeert.

Tijdens de behandeling met een diodelaser worden verschillende drukpunten in het lichaam bewerkt zodat er een lichamelijke en geestelijke balans ontstaat:

  • de wilskracht in het menselijke lichaam wordt gestimuleerd
  • de verslaving in het menselijke lichaam wordt gekalmeerd

De éénmalige lasertherapie met de diodelaser stimuleert niet enkel de wilskracht in het menselijke lichaam, maar ook de aanmaak van een natuurlijk morfine: endorfine. Deze endorfines zorgen er in het menselijke lichaam voor dat zowel de drang naar nicotine als de drang naar een sigaret zullen afnemen.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.