Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Pigmentvlekjes Verwijderen


Lasertherapy

Een vlekkeloze huid met de Q-switch Rubylaser

Net zoals bij het verwijderen van tatoeages, gebruiken wij voor het verwijderen van de pigmentvlekken de Q-switch Rubylaser. Dit toestel behaalt immers zeer goede resultaten in het verwijderen van tatoeages, maar ook in het verwijderen van pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken en zwangerschapsmaskers.

De methode voor pigmentverwijdering is quasi pijnloos, maar er is wel een goede nazorg vereist mochten er in de dagen na de behandeling korstjes of blaasjes optreden. Mocht dit het geval zijn, brengt u best een ontstekingswerende zalf aan tot de huid mooi genezen is. Het volledige genezingsproces van de huid neemt ongeveer 2 weken in beslag.
Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.