Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Permanente Makeup


Lasertherapy

Hoe werkt permanente make-up?

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode waarbij met een dunne naald kleurpigment in de huid wordt gebracht. Deze behandeling is vergelijkbaar met het aanbrengen van een tatoeage: u heeft gedurende vele jaren plezier van de resultaten.

Bij permanente make-up wordt er echter gewerkt met een ander soort kleurstof en met andere apparatuur. Beiden zorgen er bovendien voor dat natuurlijke lijnen hersteld of geaccentueerd worden, daar waar een tatoeage een volledig nieuwe afbeelding op de huid betreft.

Zowel vrouwen als mannen kunnen terecht voor het aanbrengen van permanente make-up. Deze techniek garandeert gedurende meerdere jaren een mooi resultaat, dat evenwel na verloop van tijd kan vervagen.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.