Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Alles wat je moet weten over Diamond peeling


Lasertherapy

Alles wat je moet weten over Diamond peeling

De Diamond peeling is één van de gezichtsbehandelingen waar steeds meer vraag naar is - en met goede reden. Het is een betaalbare oplossing voor de meeste huidproblemen met onmiddellijke resultaten en minimale uitvaltijd. Maar zoals ieder ander huidbehandeling is het goed om te weten wat er bij de procedure komt kijken.

Wat is Diamond peeling?

De Diamond peeling is een niet-invasieve, mechanische procedure die dode huidcellen, vuil en overtollig vet op het huidoppervlak verwijdert. Het verbetert het uiterlijk van de huid door in een oogwenk een jongere en stralende huid eronder te onthullen. Het is een effectieve procedure, vooral als u worstelt met:

- Fijne littekens
- Vergrote poriën
- Schade door de zon
- Lichte rimpels
- Uitbarsting van acne
- Ongelijke teint
- Niet-ontstoken mee-eters

De behandeling van Diamond peeling

Hoewel er geen speciale voorbereiding nodig is voor de Diamond Peel-behandeling, is het belangrijk om een eerste diagnose door een dermatoloog te laten uitvoeren zodat de huid goed wordt beoordeeld.

Dit zijn de stappen van een Diamond Peeling:

1. Reiniging - De Diamond peeling sessie begint meestal met het reinigen van het gezicht om het voor te bereiden op de behandeling. Dit wordt vaak gedaan met een reiniger en een spons.

2. Massage - Nadat het gezicht is gereinigd, wordt het gezicht gemasseerd om de doorbloeding te stimuleren en de spieren te ontspannen.

3. Stoom - Na de scrub wordt het gezicht ongeveer 15 minuten gestoomd. om de huid te bevochtigen en de poriën te openen.

4. Behandeling - Voor de daadwerkelijke behandeling wordt de Diamond-peel staaf over ieder centimeter van het gezicht gehaald, wat aanvoelt als een zwakke poetsbeurt. Bij deze stap voel je met voldoening hoe dode huidcellen worden verwijderd.

5. Koud kompres - Om de geopende poriën te laten krimpen, wordt een koud kompres aangebracht. Dit minimaliseert ook de roodheid en zwelling na de Diamond-peel behandeling.

6. Nabehandelingscrème - Om het natuurlijke evenwicht van de huid te herstellen, wordt een nabehandelingscrème aangebracht. Het kan ook de droogheid bestrijden die de Diamond-peel behandeling kan veroorzaken.

Hoe werkt Diamond Peeling?

De Diamond-peel behandeling heeft op twee manieren voordelen: ten eerste exfolieert het de bovenste laag van de huid om een gezonde, stralende huid eronder te onthullen. Ten tweede stimuleert het de bloedcirculatie die je letterlijk een roze gloed geeft. Het kan 30 tot 45 minuten duren zonder uitvaltijd.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.