Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Verwijderen pigmentvlekken


PIGMENTVERWIJDERING ZONDER LITTEKENS

Bij Lasertherapy in Antwerpen kan u ook terecht voor pigmentverwijdering. Net zoals bij het verwijderen van tatoeages, gebruiken wij hiervoor de fractional laser. Dit toestel behaalt immers zeer goede resultaten in het verwijderen van tatoeages, maar ook in het verwijderen van pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken en zwangerschapsmaskers.

VOORDELEN

De voordelen van deze methode voor pigmentverwijdering in Antwerpen zijn onder meer:

  • een quasi pijnloze behandeling (u heeft het gevoel dat er een elastiekje tegen de huid springt)
  • een veilige en effectieve verwijdering van het pigment, zonder littekenvorming

WERKWIJZE

Vooraleer wij een behandeling voor pigmentverwijdering starten, nodigen wij u uit voor een gesprek om uw huidtype te analyseren en de verwachtingen af te toetsen. Afhankelijk van uw huidtype en de verwachtingen, zullen wij indien nodig bovendien een dermatoloog consulteren vooraleer er een behandeling gestart wordt. Op deze manier verzekeren wij u de beste vorm van behandeling en een optimaal resultaat.

De methode voor pigmentverwijdering is quasi pijnloos maar er is wel een goede nazorg vereist mochten er in de dagen na de behandeling korstjes of blaasjes optreden. Mocht dit het geval zijn, brengt u best een ontstekingswerende zalf  - zoals Flammazine - aan tot de huid mooi genezen is. Het volledige genezingsproces van de huid neemt ongeveer 2 weken in beslag en in deze periode vermijdt u best blootstelling aan de zon (zowel rechtstreeks zonlicht als zonnebank).

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.