Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Spider naevi


GOEDE BEHANDELING SPIDER NAEVI

Lasertherapy in Antwerpen heeft jarenlange ervaring als het aankomt op het behandelen van huidproblemen, waaronder ook huidproblemen die bekend zijn als Spider Naevi. Dit is een huidaandoening die sterk aanleunt bij couperose: er ontstaat op de huid een rode vlek ten gevolge van gesprongen bloedvaatjes. Deze vlek ziet eruit als een spinnenweb en kan zowel van kleine als grote omvang zijn.

WERKWIJZE

Indien u ervoor kiest om een behandeling te volgen voor Spider Naevi in Antwerpen, raden wij u aan om gebruik te maken van de Diode Laser methode die bij Lasertherapie aangeboden wordt. Deze techniek brengt over het algemeen snel zeer goede resultaten en is voor nagenoeg elk huidtype geschikt.

Door gepulseerde lichtflitsen te richten op het Spider Naevi, zullen de getroffen bloedvaatjes steeds meer vervagen tot er na verloop van tijd geen spinnenweb meer zichtbaar is.

ZORG EN NAZORG

Tijdens het uitvoeren van een Diode Laser behandeling kan u tijdelijk een kleine prikkeling voelen, die zelfs niet voor iedereen waar te nemen is. De behandelde zone kan gedurende de behandeling of kort erna ook iets roder uitslaan: dit verschijnsel verdwijnt echter zeer snel zodra de huid terug gekalmeerd is.

De behandeling met Diode Laser is zonder risico's en volkomen veilig. Wij raden over het algemeen 1 à 2 behandeling(en) van een 10-tal minuten aan voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Tussen deze behandelingen respecteren wij graag een periode van enkele weken zodat de huid de tijd krijgt om zich goed te herstellen, waarbij de vereiste nazorg zich tot een absoluut minimum beperkt.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.