Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Pressotherapy (cellulite, vocht, vetophoping)


PRESSOTHERAPY

Bij pressotherapy staat een computergestuurde luchtdrukmassage centraal. Het lichaam wordt gehuld in een pak dat ervoor zorgt dat er verschillende delen van het lichaam worden gemasseerd. De therapie is een heel goede keuze voor mensen die kampen met darmproblemen, cellulitis, hoofdpijn, slecht slapen,... De pressotherapy is een zacht en veilige massagetechniek die u revitaliseert wanneer u het het meest nodig hebt. Een sessie duurt ongeveer een uurtje. Meer informatie? Contacteer ons en we leggen uw afspraak meteen vast!

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.