Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Plasma Medical Lift


De Plasma Medical Lift behandeling is een revolutionaire behandeling voor correctie van boven- en onderoogleden met een relatief korte hersteltijd. Een effectieve behandeling zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. Ga ook voor deze behandeling bij Lasertherapy in Antwerpen en geniet van een jonger uiterlijk.

 

Werkwijze

De huid wordt eerst verwarmt met een scanbewegingi waarbij de volledige oogleden worden behandeld. Hiermee trekt de huid samen en krimpen de huidcellen. Dankzij behandeling met plasma wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd.

 

Vervolgens zetten we kleine puntjes in de huid. Uw huid gaat zich van nature willen herstellen. Dit natuurlijke herstelproces zorgt ervoor dat uw huid een mooi en egale structuur aanneemt. Zo bereiken we een mooi en liftend resultaat in 2 stappen.

 

  • Onmiddellijk resultaat
  • Geen chirurgische ingrepen
  • Snelle behandeltijd
  • Korte hersteltijd

 

Deskundig advies

Als u besluit om een Plasma Medical Lift door ons te laten uitvoeren, wordt u eerst uitgenodigd voor een eerste gesprek waarbij we uw huid analyseren en u adviseren van de beste behandelwijze. Afhankelijk van de indicatie, is er een behandeltijd van 1 tot 3 keer.

 

Bij deze behandelijk is sprake van een relatief korte hersteltijd van ongeveer 7 dagen. Echter moet u oppassen met de zon. Wij raden u aan om 1 maand voor en 3 maanden na de behandeling directe zonlicht en de zonnebank te vermijden! 

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.