Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Permanente make up


In het kader van gelaatsverzorging biedt het team van Lasertherapy ook permanente make-up in Antwerpen aan, om uw uiterlijk een boost te geven. Aangezien Nouveau contour onze partner en distributeur van de gebruikte apparaten is, werken we ermee tijdens de opleidingen en behandelingen.

Lasertherapy biedt een aantal permanente make-up behandelingen aan, zoals: eyeliner boven, eyeliner onder, powder brows, full lips, glossy lips, beauty spot, sproeten en scalppigmentatie.

METHODES

PMU Wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste aspecten in ons gezicht. Bij Lasertherapy passen wij de methode powder brows toe, hierbij worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Resultaat: heel natuurlijk poedereffect.

PMU Eyliner

Bij permanente eyeliner wordt er een donker pigment tussen je wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit kan zowel boven als onder. Permanente eyeliner biedt veel voordelen, maar het grootste voordeel is dat het altijd aanwezig is. Als je wakker wordt zijn uw ogen direct mooi opgemaakt en hebt u een frisse look.

PMU Lippen

Permanente make-up voor de lippen omvat twee technieken: full lips en glossy lips. Bij de full lips techniek worden de lippen wordt er eerst de contourlijn van de lip getekend en vervolgen worden de lippen volledig ingekleurd. De perfecte oplossing voor wie vollere lippen of meer kleur wilt.
Daarnaast is het mogelijk om de gehele lippen te pigmenteren met de glossy lips techniek, zodat u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Overige Permanent make-up behandelingen

Daarnaast geven we ook andere behandeling zoals: beauty spot, sproeten en scalppigmentatie. Scalp pigmentatie is een oplossing voor haaruitval en kaalheid. Bij deze techniek wordt er gekleurde pigmenten aangebracht in uw hoofdhuid. Hierdoor ontstaat het idee van natuurlijke haarstoppels. Met de Beautyspot behandeling kunnen wij uw moedervlek bijwerken en/of corrigeren. Tot slot kunnen wij ook sproetjes plaatsen op de huid door middel van permanente make up-op de huid..

WERKWIJZE

Zowel vrouwen als mannen kunnen in ons schoonheidssalon in Antwerpen terecht voor het aanbrengen van permanente make-up. Deze techniek garandeert gedurende meerdere jaren een mooi resultaat, dat evenwel na verloop van tijd kan vervagen.

Vooraleer we overgaan tot het aanbrengen van permanente make-up, worden alle mogelijkheden en het verloop van de behandeling(en) nauwkeurig overlopen. Aangezien dit een vrij definitieve vorm van make-up betreft, is het aangewezen niet over één nacht ijs te gaan. Concreet overlopen wij tijdens deze eerste vrijblijvende consultatie de vorm en kleur, maar adviseren wij u ook over de invloed van bepaalde medicatie op de behandeling.

 

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.