Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Oxygen Plus


Iedereen die last heeft van een overgevoelige huid, eczeem, psoriasis of Rosacea kan bij Lasertherapy in Antwerpen terecht voor een Oxygen Plus (ook wel zuurstoftherapie genoemd) behandeling.

Oxygen Plus zorgt ervoor dat uw huid een hydraterende boost krijgt, waardoor u er meteen stralender en jonger uitziet. 

 

Werkwijze

Bij een Oxygen Plus behandeling worden Collageen en Hyaluronzuur dieper de huid in gebracht middels zuivere zuurstof onder hoge druk. Op deze wijze zorgen we ervoor dat de doorbloeding en hiermee alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert worden. Oxygen Plus zorgt dat uw huid straalt en er meteen gezonder uitziet.

 

  • Optimalisatie van celfuncties
  • Verbetering van doorbloeding
  • Stralend huidbeeld
  • Bevordering van microcirculatie
  • Verhoging van huidelasticiteit
  • Verbetering van huidvochtigheid
  • Huid oogt voller
  • Stimulatie van collageen en elastine
  • Extra inbrengen van pure zuurstof ter stimulatie van de celdeling
  • Versteviging van een slappe huid

 

Deskundig advies

Om te komen tot de beste resultaten raden wij gemiddeld 5 behandelingen aan. Echter kan de behoefte per huid anders zijn. Daarom nodigen wij u graag uit voor een eerste gesprek, zodat we de behandeling met u kunnen bespreken en uw huid bekijken om de behoefte vast te stellen. De resultaten van een Oxygen Plus behandeling kunnen al na 1 of twee behandelingen zichtbaar zijn.

Bij Lasertherapy in Antwerpen werken wij alleen met deskundig personeel waarbij u zeker kunt zijn van een effectieve behandeling.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.