Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Naaldloze mesotherapie


GOEDE BEHANDELING NAALDLOZE MESOTHERAPIE

Lasertherapy biedt in het esthetische aanbod ook naaldloze mesotherapie in Antwerpen aan. Tijdens een behandeling worden er actieve stoffen in de huid ingebracht. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van naalden, maar wel van transdermale systemen waaronder ultrageluid, die de huid niet doorprikken.

BEHANDELING

Een behandeling met naaldloze mesotherapie is geschikt voor zowel vrouwen als mannen van alle leeftijden. De methode richt zich voornamelijk op het behandelen van huidveroudering, maar wordt ook toegepast bij andere huidproblemen.

Onder de actieve stoffen die ingebracht worden, zitten onder meer hyaluronzuur, verschillende vitamines (A, C en E), aminozuren en antioxidanten. De combinatie van deze actieve stoffen zorgt ervoor dat de huid wint aan elasticiteit en een betere vochtregulatie krijgt. Deze techniek is uiterst effectief bij:

  • rimpels
  • grove poriën
  • acne

VOORDELEN

Wanneer u ervoor kiest om een behandeling te starten in ons schoonheidssalon in Antwerpen, kan u na enkele weken al genieten van de prachtige resultaten van deze methode:

  • de huid wordt versterkt
  • de collageenproductie wordt gestimuleerd
  • de huidstructuur wordt hersteld
  • de poriën worden verkleind
  • de rimpels worden verzacht
  • de huid wordt geëgaliseerd

Een behandeling naaldloze mesotherapie is volkomen veilig en gebeurt zonder inspuitingen. Hierdoor zullen er geen blauwe plekken optreden omdat er geen bloedvaatjes geraakt worden, maar er is ook geen intensieve nazorg nodig. De actieve stoffen die gebruikt worden bij de behandeling zijn bovendien niet lichaamsvreemd waardoor er geen lastige neveneffecten of allergische reacties optreden.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.