Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Hotstone massage


ONTSPANNENDE HOTSTONE MASSAGE

In het kader van lichaamsverzorging biedt het team van Lasertherapy in Antwerpen naast anti-stress massage, ook hotstone massage aan. Hotstone massage is net zoals anti-stress massage een absolute weldaad voor het lichaam, met het verschil dat er niet enkel met manuele technieken gewerkt wordt, maar ook met voorverwarmde stenen.

BEHANDELING

Voor het uitvoeren van een hotstone massage in Antwerpen, worden stenen (hotstones) vooraf opgewarmd in een warmwaterbad. Wanneer de stenen op temperatuur zijn, worden ze op het lichaam gelegd en wordt er met behulp van zachte cirkelvormige of afstrijkende bewegingen een massage uitgevoerd op het lichaam.

Om deze massage te optimaliseren wordt het lichaam ingewreven met een basisolie waaraan eventueel ook andere heilzame essentiële oliën worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld lavendel, roos, ylang-ylang,... 

RESULTATEN

Een hotstone massage kan bij zowel vrouwen als mannen toegepast worden. Deze vorm van massage geeft een algemeen gevoel van welbehagen en werkt erg ontspannend en anti-stresserend, zowel op lichamelijk als op psychologisch vlak.

Naast algemene voordelen van een massage zoals een ontspannen, relaxed gevoel en het wegvallen van storende, malende gedachten, beklemtoont een hotstone massage nog andere fantastische voordelen. Volgende resultaten mag u verwachten tijdens en na een behandeling:

  • verhoogde natuurlijke ontgifting
  • vermindering van spierpijnen
  • vermindering van rugklachten
Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.