Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Hifu


HIFU

De High Intensity Focused Ultrasound, of kortweg Hifu, is een behandeling die vooral het gelaat, de hals en het décolleté in het vizier neemt. Het geheim zit hem in de ultrasound geluidsgolven die dieper doordringen in de huid dan bijvoorbeeld een laser, zodat het resultaat pas écht spectaculair wordt. Deze golven verwarmen de huidlagen, waardoor de collageenproductie van de huid gestimuleerd wordt en er een liftingeffect optreedt. Het huidoppervlak blijft helemaal de oude, dus er is geen sprake van een revalidatieperiode. Deze veilige behandeling is een van de nieuwere behandelingen van Lasertherapie. Maak dus snel een afspraak en wie weet kan u binnenkort ook genieten van een gelift gelaat!

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.