Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Gelaatsverzorging


VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN GELAATSVERZORGING

Lasertherapy in Antwerpen is een gerenommeerd schoonheidssalon waar u terecht kan voor een uitgebreid aanbod gelaatsverzorging. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en scholen op regelmatige tijdstippen bij, op die manier blijven wij op de hoogte van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen op vlak van beauty and lifestyle.

AANBOD

Wanneer u op zoek bent naar een goed adres voor gelaatsverzorging in Antwerpen moet u zonder meer bij Lasertherapy zijn. Hieronder informeren wij u graag welke de mogelijkheden voor gelaatsverzorging in ons schoonheidssalon zijn:

  • ligne options: het evenwicht in uw huid wordt weer hersteld
  • hydrasoin: de droge huid wordt intensief gehydrateerd met zeesubstanties
  • excel O²: de huid krijgt meer zuurstof en wordt preventief beschermd tegen veroudering
  • timexpert rides: de aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd en de huidregeneratie wordt bevorderd
  • timexpert: de contracties van de huid worden geneutraliseerd, de uitdrukkingslijnen worden opgevuld en de rimpels worden gladgemaakt
  • timexpert lift: de huid wordt gelift en krijgt meer volume, rimpels worden opgevuld en de huid wordt diep gehydrateerd
  • timexpert ogen: expressieve rimpels rond de ogen worden hersteld

AANBOD VOOR MANNEN

Vanzelfsprekend kunnen ook mannen gebruik maken van bovenstaande behandelingen in het kader van gelaatsverzorging. Daarnaast hebben wij een exclusief aanbod voor mannen, waarbij er extra aandacht besteed wordt aan het kalmeren, herstellen en verstevigen van de huid alsook het toepassen van behandelingen in het kader van huidveroudering.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.