Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Diamond peel


DIAMOND PEEL

Een diamond peeling, een vorm van microdermabrasie, is een van de nieuwere technieken die we toepassen bij Lasertherapy in Antwerpen. Hierbij zorgen we ervoor dat uw huid er meteen jonger uitziet op een pijnloze manier. Allergische reacties blijven ook uit. Het klinkt angstaanjagender dan het eigenlijk is, maar in principe wordt er tijdens een diamond peeling de bovenste laag van de huid verwijderd. Dat zorgt voor een meer elestische en gezondere huid die meteen meer vocht opneemt. Resultaat? Komaf met rokershuid, oudere huid, huid die werd beschadigd door de zon,... En ga zo maar door. Interesse? Contacteer ons dan en we helpen u graag verder, zijn het met advies of met een afspraak.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.