Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Anti-stress massage


HEERLIJKE HOTSTONE MASSAGE

In het kader van lichaamsverzorging biedt het team van Lasertherapy in Antwerpen ook diverse massages aan, waaronder anti-stress massage en hotstone massage. Anti-stress massage is een absolute weldaad voor het lichaam, waarbij er gewerkt wordt met zachte manuele technieken.

BEHANDELING

Voor het uitvoeren van een heerlijk ontspannende anti-stress massage in Antwerpen,wordt het lichaam ingewreven met een basisolie waaraan eventueel ook andere heilzame essentiële oliën worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld lavendel, roos, ylang-ylang,... 

Een gediplomeerd medewerker van ons schoonheidssalon voert een zachte en aangename massage uit, waarbij u de keuze heeft uit:

  • volledige lichaamsmassage
  • massage van de rug, nek en schouders
  • massage van het gelaat, de armen en handen
  • massage van de voeten en onderbenen

Afhankelijk van de gekozen vorm en/of specifieke klachten, varieert een massage van 30 minuten tot 1 uur.

RESULTATEN

Een anti-stress massage kan bij zowel vrouwen als mannen toegepast worden. Deze vorm van massage geeft een algemeen gevoel van welbehagen en werkt erg ontspannend en anti-stresserend, zowel op lichamelijk als op psychologisch vlak.

Volgende resultaten kan u verwachten tijdens en na een behandeling:

  • een ontspannen, relaxed gevoel
  • een leeg hoofd, het wegvallen van malende gedachten
  • verlichting van bepaalde klachten
Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.