Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Tatoeverwijdering zonder littekens

U kan bij Relax- en lasertherapy in Antwerpen ook terecht voor tatoeverwijdering. Voor het verwijderen van kleine en grote tatoeages maken wij gebruik van de Q-switched Rubylaser, die voor bijna elk soort tatoeage voortreffelijke resultaten levert.

Het succes van de behandeling kan echter afhangen van volgende factoren

  • Het type tatoeage en de hoeveelheid inkt die er gebruikt werd bij het zetten van de tatoeage
  • De kleur van de tatoeage (eenvoudig of 1 kleur, veelzijdig of meerdere kleuren)
  • De locatie van de tatoeage (gevoeligheid van de zone, is de zone makkelijk te bereiken)
  • Tijdens een gratis consultatie adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden en het te verwachten traject om uw tatoeage zo goed mogelijk te kunnen verwijderen.

Werkwijze

Voor het verwijderen van tatoeages wordt een speciaal laserapparaat gebruikt dat een intense lichtstraal uitzendt. Deze lichtstraal wordt geabsorbeerd door de inktdeeltjes van de tatoeage, die op hun beurt uit elkaar vallen en via de natuurlijke weg in het lichaam afgevoerd worden. Voor het meest optimale resultaat worden meerdere sessies aangeraden: de tatoeage zal immers gefaseerd vervagen tot ze uiteindelijk volledig verdwenen is. Naast de quasi pijnloze behandeling, is een bijkomend pluspunt van deze methode dat de opperhuid niet beschadigd of verbrand wordt: er is bijgevolg een minimale kans op littekenvorming of andere complicaties.

Tussen opeenvolgende behandelingen tatoeverwijdering in Antwerpen raden wij aan een periode van 6 tot 8 weken te respecteren zodat de huid alle tijd krijgt om te herstellen na de laserbehandeling.

Nazorg

In de dagen na de behandeling is het mogelijk dat er kleine of grotere korstjes of blaasjes ontstaan, daar waar de huid bewerkt werd met het laserapparaat. Het is aangewezen om een ontstekingswerende zalf, zoals bijvoorbeeld Flammazine, aan te brengen tot de wonde goed genezen is. Verder is het aangewezen om de huid ook te beschermen tegen intens zonlicht, zoals zonnebaden in open lucht of het gebruik van zonnebank. Is vermijden niet mogelijk, smeer dan zeker en vast een zonnecrème met een hoge factor.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top