Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Succesvolle laser & IPL behandelingen

Bij Relax - en lasertherapy kan u terecht voor verschillende behandelingen door middel van laser en IPL. Deze behandelingsmethodes zijn volstrekt pijnloos en worden snel en eenvoudig uitgevoerd. Bent u nog niet bekend met deze methodes, dan kan u gebruik maken van een gratis proefsessie laser en IPL in Antwerpen.

Succesvolle resultaten

Beide methodes berusten op het gebruik van lichttherapie om het pigment in de huid of het haar te beïnvloeden. Er zijn weinig of geen risico's verbonden aan deze methodes en ze kunnen door nagenoeg iedereen goed verdragen worden. De resultaten zijn over het algemeen zeer succesvol, waarbij het uiteraard steeds kan gebeuren dat u wel één of meerdere vervolgbehandelingen nodig heeft om het resultaat van de behandeling te optimaliseren.

Tijdens een eerste consult bespreken wij samen met u de mogelijkheden en het verdere traject. Blijkt uw huid alsnog niet geschikt, dan kunnen wij opteren om een soortgelijke behandeling uit te voeren met behulp van elektrolyse.

In onderstaand menu kan u enkele mogelijkheden vinden van laserbehandeling en IPL-behandeling. Mochten er toch nog vragen zijn, kan u steeds contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.

Hormonale problemen (extreme haargroei)

Bij hormonale problemen (extreme haargroei) wordt u doorverwezen voor een hormonale test. Deze test dient bij ons binnen gebracht te worden.

 

Definitieve ontharing

Andere toepassingen

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top