Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Succesvolle cavitatie therapie

Wanneer u op zoek bent naar een succesvolle manier om af te slanken, kan u terecht bij Relax- en lasertherapy voor cavitatie in Antwerpen.  Deze methode is doeltreffend bij:

Werkwijze

Cavitatie is een behandelingstechniek waarbij gebruik gemaakt wordt van manuele therapie. Hierbij worden vetdepots verminderd.

Een speciaal toestel stuurt geluidsgolven in het lichaam op de zone die u wenst te laten behandelen. Door deze geluidsgolven komt de vetophoping in beweging waarna ze op een natuurlijke manier afgevoerd wordt door het menselijke lichaam.

Veilig

Een behandeling met cavitatie is volkomen veilig en bovendien volledig pijnloos. Tijdens de behandeling is het geluid van het toestel wel te horen, maar dit is zonder enige vorm van risico of kans op letsel. 

Die geluidsgolven zijn ook effectief hoorbaar tijdens de behandeling (een soort fluittoon die van binnenuit lijkt te komen), maar de behandeling is wel volledig pijnloos.

Deskundig advies

Wanneer u ervoor kiest om een behandeling met behulp van cavitatie te laten uitvoeren in ons schoonheidssalon in Antwerpen, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit vrijblijvende consult informeren wij u over de mogelijkheden en gaan wij samen na welk traject u het best kan volgen met het oog op uw persoonlijke verwachtingen en resultaten.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

LASERONTHARING
50 euro
Per zone!

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten

Top