Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Succesvol steelwratjes verwijderen

Bij Relax- en lasertherapy in Antwerpen kan u terecht voor het verwijderen van steelwratjes. Wij hebben jarenlange ervaring in het behandelen van verschillende huidproblemen. Wanneer u last heeft van kleine of grote wratjes die uw uiterlijk verstoren of waar u andere ongemakken door ervaart, kan u bij ons terecht.  Een snelle en vakkundige behandeling wratjes verwijderen verlost u binnen de kortste keren van het probleem.

Werkwijze

Steelwratjes verwijderen in Antwerpen neemt slechts 30 minuten in beslag. Het wratje heeft bovendien maar 1 behandeling nodig en na deze behandeling droogt het wratje uit en valt het af. Binnen de 3 dagen na de behandeling zal u merken dat er geen wratje meer aanwezig is!

Vooraleer wij de behandeling starten informeren wij u uiteraard eerst over onze werkwijze en het verloop van de behandeling.

Zorg en nazorg

Het verwijderen van wratjes is een volkomen veilige behandeling waar geen risico's aan verbonden zijn. Er is ook geen sprake van littekens: u kan dus zonder probleem gebruik maken van deze methode indien u wratjes heeft in het gelaat, de hals of op andere zichtbare plaatsen.

Bovendien ervaart u zowel tijdens als na de behandeling quasi geen nadelen of vervelende effecten. Hierdoor is de nazorg voor het laten herstellen van de huid ook beperkt tot een absoluut minimum.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top