Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Stoppen met roken door een laser

Indien u graag wil stoppen met roken, dan is de lasertherapie van Relax- en lasertherapy 'Stoppen met Roken' in Antwerpen een absolute aanrader. Bij het uitvoeren van deze behandeling maken wij gebruik van een diodelaser: een lasertechniek die volkomen pijnloos is en een aangename behandeling garandeert.

Werkwijze

Bij de behandeling met een diodelaser worden verschillende drukpunten in het lichaam bewerkt zodat er een lichamelijke en geestelijke balans ontstaat:

  • de wilskracht in het menselijke lichaam wordt gestimuleerd
  • de verslaving in het menselijke lichaam wordt gekalmeerd

Nazorg

De lasertherapie met de diodelaser stimuleert niet enkel de wilskracht in het menselijke lichaam, maar ook de aanmaak van een natuurlijk morfine: endorfine. Deze endorfines zorgen er in het menselijke lichaam voor dat zowel de drang naar nicotine als de drang naar een sigaret zullen afnemen.

Een behandeling met de diodelaser in Antwerpen is bovendien éénmalig en heeft niet enkel een balancerend effect op het menselijke lichaam. Deze methode om te stoppen met roken reduceert ook de ontwenningsverschijnselen tot een minimum, zodat het resultaat en de slaagkans van deze therapie behoorlijk hoog zijn. Mocht u toch nog moeilijke momenten ervaren na de eerste behandeling, bieden wij u steeds de mogelijkheid tot nabehandeling aan. Hiervoor kan u contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

LASERONTHARING
50 euro
Per zone!

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten

Top