Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Ontspannende hotstone massage

In het kader van lichaamsverzorging biedt het team van Relax- en lasertherapy in Antwerpen naast anti-stress massage, ook hotstone massage aan. Hotstone massage is net zoals anti-stress massage een absolute weldaad voor het lichaam, met het verschil dat er niet enkel met manuele technieken gewerkt wordt, maar ook met voorverwarmde stenen.

Behandeling

Voor het uitvoeren van een hotstone massage in Antwerpen, worden stenen (hotstones) vooraf opgewarmd in een warmwaterbad. Wanneer de stenen op temperatuur zijn, worden ze op het lichaam gelegd en wordt er met behulp van zachte cirkelvormige of afstrijkende bewegingen een massage uitgevoerd op het lichaam.

Om deze massage te optimaliseren wordt het lichaam ingewreven met een basisolie waaraan eventueel ook andere heilzame essentiële oliën worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld lavendel, roos, ylang-ylang,... 

Resultaten

Een hotstone massage kan bij zowel vrouwen als mannen toegepast worden. Deze vorm van massage geeft een algemeen gevoel van welbehagen en werkt erg ontspannend en anti-stresserend, zowel op lichamelijk als op psychologisch vlak.

Naast algemene voordelen van een massage zoals een ontspannen, relaxed gevoel en het wegvallen van storende, malende gedachten, beklemtoont een hotstone massage nog andere fantastische voordelen. Volgende resultaten mag u verwachten tijdens en na een behandeling:

  • verhoogde natuurlijke ontgifting
  • vermindering van spierpijnen
  • vermindering van rugklachten

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top