Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Mooie permanente make-up

In het kader van gelaatsverzorging biedt het team van Relax- en lasertherapy ook permanente make-up in Antwerpen aan. Daarnaast zijn er tal van andere esthetische- en wellnessbehandelingen mogelijk die elk een absolute meerwaarde kunnen betekenen om uw uiterlijk een boost te geven.

Methode

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode waarbij met een dunne naald kleurpigment in de huid wordt gebracht. Deze behandeling is vergelijkbaar met het aanbrengen van een tatoeage: u heeft gedurende vele jaren plezier van de resultaten.

Bij permanente make-up wordt er echter gewerkt met een ander soort kleurstof en met andere apparatuur. Beiden zorgen er bovendien voor dat natuurlijke lijnen hersteld of geaccentueerd worden, daar waar een tatoeage een volledig nieuwe afbeelding op de huid betreft.

Werkwijze

Zowel vrouwen als mannen kunnen in ons schoonheidssalon in Antwerpen terecht voor het aanbrengen van permanente make-up. Deze techniek garandeert gedurende meerdere jaren een mooi resultaat, dat evenwel na verloop van tijd kan vervagen.

Vooraleer we overgaan tot het aanbrengen van permanente make-up, worden alle mogelijkheden en het verloop van de behandeling(en) nauwkeurig overlopen. Aangezien dit een vrij definitieve vorm van make-up betreft, is het aangewezen niet over één nacht ijs te gaan. Concreet overlopen wij tijdens deze eerste vrijblijvende consultatie de vorm en kleur, maar adviseren wij u ook over de invloed van bepaalde medicatie op de behandeling.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top