Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

ICE Diode laser

Bij relax- en lasertherapy in Antwerpen maken we voor de behandelingen van definitieve laserontharing gebruik van de Lightsheer- en Robijnlaser. Dit is een laserapparaat dat via zeer intens laserlicht de haarzakjes in de huid vernietigd. Wanneer deze haarzakjes vernietigd zijn kunnen er geen nieuwe haartjes in groeien en heeft u bijgevolg geen last meer van vervelende haartjes, ingegroeide haartjes of ontstoken haarzakjes.

Werkwijze

Het licht van een laserapparaat zoals de Lightsheer- en Robijnlaser werkt in op het haarpigment. Het pigment dat van nature aanwezig is in het haar, absorbeert licht erg goed. Niet elk haartje bevat echter evenveel pigment: omdat de groeifase van haartje tot haartje verschilt, worden er over het algemeen verschillende behandelingen toegepast vooraleer het effect van deze definitieve ontharingsmethode optimaal is.

Deze definitieve ontharingsmethode is voor nagenoeg iedereen mogelijk: quasi alle lichaamsdelen en haartinten komen in aanmerking voor een behandeling met laser. Ons team van Relax- en lasertherapy heeft bovendien veel ervaring in diverse behandelingsmethoden met klanten met uiteenlopende etnische uiterlijkheden. Enkel indien uw huid echt niet geschikt blijkt, zullen wij opteren voor een andere behandelingsmethode, zoals bijvoorbeeld elektrolyse.

Gratis consult en testsessie

Alvorens u een laserontharing in Antwerpen start, nodigen wij u uit voor een eerste gratis sessie waarbij wij ook een kleine test doen om te kunnen verifiëren of uw huid goed reageert op de behandeling. Aan deze methode van definitieve ontharing zijn echter weinig of geen risico's verbonden.

Indien blijkt dat uw huid niet overgevoelig reageert op het licht van het laserapparaat, starten wij de behandeling. Gemiddeld bedraagt het traject een 6 tot 10-tal behandelingen, waarbij u van meet af aan zult kunnen waarnemen dat er een vermindering in haargroei is. Uiteraard bent u vrij om te kiezen hoeveel behandelingen u graag wenst.

Reeds na de eerste behandelingen - die afhankelijk van de grootte van het te behandelen huidoppervlak tussen de 5 minuten en het uur duren - zal u een vermindering van de haargroei opmerken. We raden echter vier tot acht behandelingen aan voor een definitieve ontharing. Bent u al na één behandeling tevreden? Geen probleem! U kiest altijd zelf hoeveel behandelingen u wil. Voor onze laserbehandelingen raden wij een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aan na de eerste sessie voor het beste resultaat!

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top