Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Heerlijke gelaatsverzorging

Bij Relax- en lasertherapy in Antwerpen zijn ons ruime aanbod en de kwaliteit van onze behandelingen troef. In ons ontharings- en schoonheidssalon kan u terecht voor een waaier aan algemene en specifieke gelaatsverzorging, maar ook voor diverse wellnessbehandelingen.

We zijn jarenlang actief in de schoonheids- en wellnessbranche en kennen de kneepjes van het vak als geen ander. Bovendien is elk teamlid gediplomeerd en volgen wij regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends en methodes op vlak van beauty and lifestyle.

Aanbod

Ons aanbod bestaat uit verschillende behandelingen die voor zowel vrouwen als mannen toegankelijk zijn. Ons aanbod bestaat onder andere uit: 

Gratis consult

Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over onze diensten en het eindresultaat van uw gekozen behandeling. Omwille van deze reden, ontvangen wij u graag in ons schoonheidssalon voor een eerste kennismaking en gratis consult. U leert op die manier  ons team van Lasertherapy kennen en u krijgt eveneens een voorproefje van ons ruime aanbod aan wellnessbehandelingen en gelaatsverzorging in Antwerpen.  

Via onze contactpagina kan u snel en eenvoudig een afspraak reserveren. Wij verwelkomen u graag in onze zaak om het beste van onszelf te geven!

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top