Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Goede IPL ontharing

Bij Relax- en lasertherapy in Antwerpen kiezen we naast de klassieke methode van laserontharing ook voor de methode van MedCos IPL ontharing. In tegenstelling tot de eerste methode wordt bij de IPL-behandeling het haarzakje op een zeer specifieke manier bestraald, waardoor er warmte in het haarzakje ontstaat. Deze warmte beschadigt het haarzakje, zodat er geen haartje meer kan groeien. 

Werkwijze

We plaatsen het MedCos IPL-apparaat  op het huidoppervlak, waarbij er korte, opeenvolgende lichtflitsen gegenereerd worden. Waar de laserstraal bij de klassieke laserontharing tot een dieper huidniveau kan gaan, brengt de IPL-methode dan weer soelaas om grotere huidoppervlakken in een mum van tijd te behandelen.

Gratis gesprek en test

Wanneer u kiest voor een IPL-behandeling in Antwerpen, nodigen wij u steeds uit voor een eerste kennismakingsgesprek en proefsessie. Op die manier kunnen wij nagaan welk voor u de meest geschikte behandeling voor definitieve ontharing is. Bovendien voeren wij een kleine test uit om te zien of uw huid niet overmatig reageert op de lichtflitsen van het toestel. Indien uw huid alsnog niet geschikt blijkt, kunnen wij opteren voor een alternatieve methode zoals elektrolyse.

Ook bij deze methode voor definitieve ontharing zijn er weinig tot geen risico's en zal u reeds na 1 behandeling resultaat opmerken. Wij raden gemiddeld 8 tot 12 behandelingen aan voor een optimaal resultaat, maar uiteraard heeft u zelf de keuze hoeveel behandelingen u uiteindelijk verkiest.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top