Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Goede behandelingen huidverbetering

Relax- en lasertherapy in Antwerpen biedt niet enkel geslaagde behandelingsmethodes in het kader van definitieve ontharing of pigmentverwijdering, ook diverse methodes van huidverbetering behoren tot onze waaier van esthetische behandelingen.

Kwalitatieve behandelingen

Ons team staat klaar voor zowel dames als heren met een algemene of specifieke huidproblematiek die op zoek zijn naar behandelingen voor huidverbetering in Antwerpen.

Wij hebben jarenlange praktijkervaring in de beauty- en wellnessbranche en zijn hierdoor zeer goed op de hoogte van alle goede methodes en behandelingen om uw huid optimaal te verzorgen. Bovendien scholen wij regelmatig bij om u nog beter van dienst te kunnen zijn en gebruik te kunnen maken van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen op vlak van huidverzorging. Quasi voor elk type huidproblematiek kunnen wij een gepaste en persoonlijk afgestemde methode voorstellen die u goede resultaten oplevert.

Aanbod

Navigeer doorheen ons aanbod voor het behandelen van algemene of specifieke huidproblemen. Mochten er nog vragen zijn staan wij u graag te woord. U kan in dat geval contact opnemen via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top