Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Goede behandeling Spider Naevi

Relax- en lasertherapy in Antwerpen heeft jarenlange ervaring als het aankomt op het behandelen van huidproblemen, waaronder ook huidproblemen die bekend zijn als Spider Naevi. Dit is een huidaandoening die sterk aanleunt bij couperose: er ontstaat op de huid een rode vlek ten gevolge van gesprongen bloedvaatjes. Deze vlek ziet eruit als een spinnenweb en kan zowel van kleine als grote omvang zijn.

Werkwijze

Indien u ervoor kiest om een behandeling te volgen voor Spider Naevi in Antwerpen, raden wij u aan om gebruik te maken van de IPL methode die bij Relax- en lasertherapie aangeboden wordt. Deze techniek brengt over het algemeen snel zeer goede resultaten en is voor nagenoeg elk huidtype geschikt.

Door gepulseerde lichtflitsen te richten op het Spider Naevi, zullen de getroffen bloedvaatjes steeds meer vervagen tot er na verloop van tijd geen spinnenweb meer zichtbaar is.

Zorg en nazorg

Tijdens het uitvoeren van een IPL MedCos behandeling kan u tijdelijk een kleine prikkeling voelen, die zelfs niet voor iedereen waar te nemen is. De behandelde zone kan gedurende de behandeling of kort erna ook iets roder uitslaan: dit verschijnsel verdwijnt echter zeer snel zodra de huid terug gekalmeerd is.

De behandeling met IPL is zonder risico's en volkomen veilig. Wij raden over het algemeen 3 tot 5 behandelingen van een 10-tal minuten aan voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Tussen deze behandelingen respecteren wij graag een periode van enkele weken zodat de huid de tijd krijgt om zich goed te herstellen, waarbij de vereiste nazorg zich tot een absoluut minimum beperkt.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top