Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Gellak

Bij Relax- en lasertherapy kan u terecht voor een behandeling met gellak. Onze handen en voeten krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen. En het lakken van je nagels is een kunst op zich. Hoe mooi ze er ook uitzien direct na het lakken, ze lijken altijd binnen een paar dagen alweer beschadigd. Gelukkig zijn deze problemen voorgoed verleden tijd. Gellak is een beschermende gel die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 2 weken perfect en onbeschadigd blijven.

 

Werkwijze 

Een behandeling met gellak zal er vrijwel hetzelfde uitzien als een behandeling met normale nagellak. In het salon neem je plaats in een comfortabele stoel en zullen je nagels worden schoongemaakt en ontvet. Je nagelriemen worden teruggeduwd en eventuele velletjes kunnen worden verwijderd waarna de gellak wordt aangebracht. Naar wens kunnen er meerdere lagen van de gel worden aangebracht voor een extra versteviging. Tot slot brengt je nagelstyliste of manicure een topcoat over de gellak aan om de gellak te fixeren. Nu is het tijd om te drogen. Je stopt je handen in de droger en het uv-licht doet zijn werk. Je hoeft je nagels, dus niet meer te laten drogen en beschadiging is onmogelijk.

Na je gellak manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. De gellak ‘chipt’ en beschadigt niet zoals gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen. Omdat je natuurlijke nagels groeien zal ook de gellak na een aantal weken uitgroeien. Je natuurlijke nagel zal dan bij de aanzet weer zichtbaar worden. Nu kan je een nabehandeling boeken om je nagels te laten opvullen of je kan je handen opnieuw laten lakken. De keuze is aan jou.

 

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top