Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Gegarandeerde eetlustremmende behandelingen

Relax- en lasertherapie is gespecialiseerd in verschillende esthetische behandelingen en methodes voor verwijderen van vet en cellullite. Wanneer u op zoek bent naar een goede strategie en eetlustremmende behandelingen in Antwerpen kan u dankzij onze expertise en ervaring ook bij ons terecht.

Werkwijze

Met behulp van een laserstraal die gericht wordt op de meridianen in het menselijke lichaam, wordt de natuurlijke balans (met name het endorfinegehalte) hersteld. De meridianen en de meridiaanpunten in het menselijke lichaam staan in rechtstreekse verbinding met andere organen, weefsels en klieren zoals de alvleesklier, de maag, de lever, de nieren en de dikke darm. Wanneer de balans tussen deze organen opnieuw of beter in evenwicht is, neemt de eetlust af, worden afvalstoffen afgevoerd en vindt er vetverbranding plaats.

Resultaat

Een eetlustremmende behandeling in ons schoonheidssalon in Antwerpen neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Deze methode is bovendien volledig veilig, zonder enige vorm van risico en volkomen pijnloos. Er kan evenwel een tijdelijk gevoel van misselijkheid optreden, dat vaak geheel verdwenen is in de eerste uren na de behandeling.

Uit ervaring weten we dat deze methode uiterst succesvol is en het vaak volstaat om slechts één behandeling met de diodelaser te laten uitvoeren. Uiteraard kan u steeds opteren voor een nabehandeling indien zou blijven dat u toch nog wat last of kleine ongemakjes ervaart, of indien het afvallen stagneert. 

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top