Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Definitieve elektrolyse ontharing van witte en grijze haartjes

Relax- en lasertherapy in Antwerpen maakt in het kader van definitieve ontharing ook gebruik van elektrolyse. De techniek van elektrolyse ontharing wordt ook wel de blendmethode genoemd en is met name geschikt voor mensen die zeer lichte of witte of grijze haartjes hebben. Omwille van deze reden zijn technieken als laserontharing of IPL minder geschikt en wordt er specifiek gekozen voor elektrolyse, met een goed en tevreden resultaat tot gevolg.

Werkwijze

De techniek van elektrolyse ontharing is een relatief nieuwe techniek waarbij onder invloed van stroom de haartjes op het huidoppervlak bewerkt worden zodat deze afsterven. Heel concreet wordt er een zeer fijn draadje in het haarzakje ingebracht: vervolgens krijgt het haarzakje een kleine stroomstoot (die hooguit een licht gevoel van prikkeling teweeg brengt) waardoor het haarzakje vernietigd wordt.

Gratis gesprek en test

Wanneer u kiest voor een elektrolyse ontharing in Antwerpen, nodigen wij u, net zoals bij andere definitieve ontharingsmethoden, steeds uit voor een kennismakingsgesprek en een proefsessie. Wij bekijken op dat moment samen met u welke de meest geschikte behandeling zou zijn voor definitieve ontharing. Daarnaast voeren wij een kleine test uit om te zien of uw huid niet overmatig reageert op de stroomstootjes van het toestel.

Net zoals bij andere methoden voor definitieve ontharing, zijn er aan elektrolyse ontharing weinig tot geen risico's verbonden. U zal bovendien snel resultaat opmerken, maar u dient er wel rekening mee te houden dat het uitvoeren van deze ontharingsmethode iets meer tijd in beslag neemt omdat elk haarzakje afzonderlijk bewerkt dient te worden.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top