Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Couperose behandeling met resultaat

Het team van Relax- en lasertherapy begeleidt klanten van allerhande etnische afkomst met succesvolle methodes voor het behandelen van couperose in Antwerpen. De huidaandoening couperose zorgt ervoor dat er op het gezicht (de wangen, de neus, het voorhoofd) rode plekken ontstaan omdat de bloedvaatjes in die zone verwijd of gesprongen zijn.

Werkwijze

Couperose is een huidaandoening die met behulp van de IPL MedCos behandeling volledig kan verdwijnen. Hiervoor zijn, uiteraard afhankelijk van de ernst en de oppervlakte van de aangetaste zone, verschillende behandelingen nodig. Wij bespreken samen met u de mogelijke resultaten en het traject wanneer u voor een geheel vrijblijvend consult bij ons langskomt.

Zorg en nazorg

Een behandeling voor couperose bij Relax- en lasertherapy in Antwerpen is een nagenoeg pijnloze methode. U kan een gevoel van warmte ervaren door het gebruik van het toestel, maar de behandeling zelf is volkomen veilig en zonder risico.

De eerste momenten na de behandeling kan de huid rood verkleuren, maar dit trekt vrij snel weer weg. U zal de effecten van een behandeling met IPL reeds na enkele weken opmerken en de verzorging die uw huid nodig heeft in deze periode is beperkt tot het absolute minimum. Zo geniet u snel en volop van deze doeltreffende methode.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top