Menu

Relax & Lasertherapy | Pelikaanstraat 4 - 2018 Antwerpen (Century Center) | | info@relax-enlasertherapy.be 03 /448 48 46

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon!

Bestel

Acne behandeling met resultaat

Bij Relax- en lasertherapie kan u terecht voor acne behandeling te Antwerpen met behulp van de hoogwaardige IPL MedCos methode. Deze technologie is in staat om acne in al zijn vormen grondig en met goede resultaten te behandelen.

Werkwijze

Door gepulseerd licht op de huid te projecteren, ontstaat er warmte. Deze warmte is nefast voor de bacteriën die acne veroorzaken. Wanneer deze bacteriën vernietigd worden door de warmte, zijn ze niet meer in staat om vervelende acne te veroorzaken. 

De IPL behandeling is toegankelijk voor zowel vrouwen als mannen. Ons gediplomeerde team heeft veel ervaring met het behandelen van acne in Antwerpen en komt eveneens regelmatig in contact met mensen van diverse etnische afkomst.

Afhankelijk van de ernst van de acne en de gewenste resultaten, adviseren wij een 5-delige behandelingenreeks. U zal merken dat de acne steeds meer vervaagt tot deze niet meer zichtbaar is.

Vrijblijvende consultatie

Wanneer u kiest voor een IPL MedCos behandeling nodigen wij u uit voor een eerste  gesprek om de mogelijkheden te bekijken en de verwachtingen af te toetsen. Wij bekijken samen met u of uw huid geschikt is voor deze methode of de methode met behulp van biologische fruitzuren en een gediplomeerd medewerker informeert u uitgebreid over het verloop van het traject en de verwachte resultaten.

Relax- en lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Terug

Contact

Promoties

Promotie april
Een stralende, gezonde en zachte huid!
Actie: Diamond Peeling voor slechts €30

+

Gratis testshot

Omdat het uw lichaam is, en het belangrijk is dat u weet hoe wij precies aan de slag gaan, is het vanzelfsprekend dat u bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij je professioneel advies ontvangt op maat.

+

Ontharing

Maak hier jou afspraak voor definitieve ontharing (laser, IPL of elektrolyse)

Lees
meer

Permanente make up

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode.

Lees
meer

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes die je huid ontsieren? Wij hebben er de oplossing voor!

Lees
meer

Roken

Nu stoppen met roken met behulp van laser

Lees
meer

Relax & Lasertherapy

Pelikaanstraat 4
2018 Antwerpen (Century Center) |
Tel: 03/448 48 46

Openingsuren

Maandag: gesloten | Dinsdag - Vrijdag: 09u30 - 19u00 | Zaterdag: 10u00 - 18u00 | Zondag: gesloten | Opgelet: In augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

 

Top